Usluge » Gipsarski radovi - gletovanje gipsiranje

Najjeftiniji i najkvalitetniji gipsarski radovi u Beogradu

Najjeftiniji gipsarski radovi Beograd - Kvalitetni i povoljni gipsarski radovi u kući i stanu

Gipsarski radovi visokog kvaliteta po najnižnim cenama u BeograduUnutrašnji gipsarski radovi - gletovanje, ravnanje, popunjavanje pukotina Beograd

Ilex Color Beograd nudi usluge gipsarskih radova u okviru pripreme za završne molerske i farbarske radove kao i gipsarske usluge ugradnje pregradnih zidova i spuštenih plafona kao deo renovacije stana ili kuće. U ponudi su kompletni gipsarski radovi od uklanjanja tapeta, popravke malih površina ravnnanja zidova, uklanjanja starih i postavljanja novih rigips pregradnih zidova i spuštenih plafona do postavljanja novih spuštenih plafona  i pregradnih zidova sa ili bez konstrukcije. Postoji mogućnost ugradnje osvetljenja nakon postavljanja pregradnih zidova i spuštenih plafona.

 

 Unutrašnji gipsarski radoviNajjeftinije gletovanje zidova u kući ili stanu Beograd

Unutrašnji gipsarski radovi se izvode unutar prostorija i mogu biti veoma različiti. Po mestu na kome se gipsarski radovi izvode možemo ih podeliti na gipsarske radove popravki i izrade novih plafonskih površina, gipsarske radove na oštećenim zidnim površinama i slično. Radovi na popravci i izradi novih pripremljenih površina za molersko-farbarske radove unutar prostorija su uglavnom vremenski kraći od radova na spoljnim površinama, ali i kod izvođenja ovih gipsarskih radova postoje specifičnosti u materijalu, načinu nanošenja, brzini sušenja i finalnoj obradi. Ljudi uglavnom misle da sve ove radove mogu izvesti sami, ali u većini slučajeva kvalitet tako izvedenih gipsarskih radova nije zadovoljavajući. Najbolje je u svakom slučaju pozvati profesionalni tim Ilex Color i dobiti vrhunski kvalitet kojim ćete sigurno biti zadovoljni. 

Spoljni gipsarski radovi

Bez obzira da li se radi o unutrašnjim ili spoljnim gipsarskim radovima Ilex Color će ih najbrže i najkvalitetnije uraditi po najpovoljnijim cenama. Radovi na spoljnim površinama, posebno na fasadama koje nisu adekvatno održavana mogu biti izazov, ali za naš stručni tim ne postoje prepreke. Spoljni gipsarski radovi se najčešće izvode na delovima površina sa kojih je otpao malter ili fasada i ovi radovi zavise i od meteo uslova. Da bi se kvalitetno izveli gipsarski radovi na spoljnim površinama, neophodno je izvesti i dodatne pripreme, pa sami radovi mogu potrajati duže od gipsarskih radova na unutrašnjim površinama kuća ili stanova.

ILEX COLORS TEL: 064 432 90 15 NAJJEFTINIJI I NAJBOLJI GIPSARSKI RADOVI u Beogradu!!!