Usluge » Termoizolacija i hidroizolacija Beograd

Termo-izolacija i Hidro-izolacija kuća, zgrada, zidova, podruma, temelja, potkrovlja i krovova

Termo i hidro izolacija postaju standard u gradnji u poslenjim godinama, kako u privatnim kućama, tako i u velikim stamnbenim i poslovnim zgradama. Problem je što se u prošlosti o termoizolaciji i hidroizolaciji nije vodilo previše računa, pa danas imamo situaciju da veoma veliki broj stambenih i poslovnih objekata ne ispunjava standarde energetske efikasnosti.

Ilex Colors pruža usluge i termo-izolacije i hidro-izolacije privatnih kuća i stambenih zgrada. Za termo i hidro izolaciju se koriste najkvalitetniji materijali, a stručni tim radnika je tu da osigura kvalitet ugradnje uz minimalne troškove.

Usluge termo izolacije se odnose na ugradnju termo ploča na spoljnim zidovima objekata po najnovijim standardima, ugradnju termo zaštite unutar prostorija, u potkrovljima na unutrašnjim stranama krova i iznad plafona u objektima gde je prostor ispod krova nekorišćen. Termo izolacija na unutrašnjim zidovima prostorija se obično radi pre postavljanja rigips ploča i to u slučajevima kada se rigips ploče postavljaju na metalnu ili drvenu konstrukciju.

Hidroizolacija se odnosi na zaštitu spoljnih i unutrašnjih površina od prodora vode, bilo da se radi o podzemnoj ili vodi iz atmosferskih padavina. Najvažnije je hidroizolacijom zaštititi spoljne površine jer se time čuvaju i zidovi i temelji objekata, ali se kao dodatna mera hidroizolaciona zaštita može postaviti i unutar prostorija.

Hidroizolacija se može postavljati u vidu premaza ili slojeva već napravljenih materijala u rolni. Najpoznatiji premaz koji se godinama koristi u građevini kod nas je bitumen, ali postoje i mnogo kvalitetniji i trajniji premazi koji se sve češće koriste umesto bitumena.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na tel: 064 432 90 15.